Elkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk, felkockázzuk.
A vöröshagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk, majd egy kevés olajon megdinszteljük. Rárakjuk a húst, fűszerezzük, felöntjük kevés vízzel, belerakjuk a húsleveskockát, és fedő alatt puhára pároljuk.
Amikor félig kész, belerakjuk a borsót, és együtt puhára főzzük. Megszórjuk liszttel, és tejföllel behabarjuk.
A körethez a tésztát forró sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és a raguval együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.