Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, és az olajon üvegesre fonnyasztjuk. Beleszórjuk a feketeborsot és a finomra aprított petrezselyem felét. A megtisztított és vastag szeletekre vágott gombát beletéve megsózzuk, és lefedve saját levében puhára pároljuk, illetve zsírjára sütjük. Ezután beleszórjuk a még fagyos zöldborsót, és ismét lefedve a zöldborsó ráncosodásáig pároljuk.
Közben a virslit vastag karikákra vágva tesszük a zöldborsós gombához.
A kefirt összeöntjük 1 dl vízzel, beleszórjuk a lisztet, és simára keverjük, majd belecsorgatjuk az ételbe. Folytonos keverés közben jól kiforraljuk,
ezután ízesítjük a zúzott fokhagymával meg a maradék petrezselyemzölddel. Éppen csak egyet forralunk rajta, a lángot elzárjuk alatta.
A zöldborsós gombaragut rizskörettel tálaljuk, kínálhatunk hozzá tejfölt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.