Elkészítés: A makrélát megtisztítjuk, vízzel leöblíjük, szárazra töröljük.
A fokhagymát és a fűszernövényeket apróra vágjuk, megszórjuk sóval, borssal, meglocsoljuk 2 kanál olajjal.
A masszával megtöltjük a halak belsejét és a kopoltyú üregeit. A halakat mindkét oldalukon késsel megmetsszük, sóval meghintjük, egy olajjal megkent alufóliára helyezzük, olajjal még egyszer megöntözzük.
A fólia széleit jól lezárva tepsibe helyezzük, és 180 C-fokon kb. 30 percig sütjük.
A sült makrélát vajon párolt vegyes zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.