Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, vékonyan felszeleteljük.
A fűszervajhoz puha vajat használunk, melyhez hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, a sót, valamint a zöldfűszereket. Jól összekeverjük, majd rövid időre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Egy tepsi alját megszórjuk ételízesítővel, majd a csirkemelleket egymás mellé fektetjük. Kevés olajjal meglocsoljuk, pici vízzel felöntjük, majd enyhén megsózzuk, és az elkészített fűszervajjal megkenjük. A tepsit lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd a fóliát eltávolítva további 10 percig sütjük.
A rizst megmossuk, kevés olajon lepirítjuk, majd dupla mennyiségű vízzel felengedjük. Sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, beletesszük a zöldpaprikát és fedő alatt készre pároljuk. Hozzákavarjuk a lecsepegtetett kukoricát.
A zöldfűszeres csirkemellet a kukoricás rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.