Elkészítés: A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, a hagymát gerezdekre vágjuk, a fokhagymát is pucoljuk, összekeverjük, megsózzuk és kakukkfűvel fűszerezzük. Tepsibe terítjük, rámorzsolunk némi vajat, és 200 fokos sütőben sütni kezdjük.
Közben a halat megmossuk, szárazra töröljük, kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal. A forró vízben alaposan megmosott citromot vékonyan felkarikázzuk, a fűszereket felaprítjuk. Igazságosan elosztva a halak hasába tömjük.
Mikor a krumpli 30 perce sül, ráhelyezzük a halakat, vajat morzsolunk rájuk, és további 25-30 perc alatt megsütjük.
Közben a zöldségeket kevés vajon megpároljuk, bazsalikommal, kakukkfűvel és sóval ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.