Elkészítés: A zöldségeket vágjuk egyforma, falatnyi darabokra, a hagymát apróra, a fokhagymát zúzzuk meg kicsit. Melegítsük fel az olajat, szórjuk bele a fűszerkeveréket, pirítsuk le. Tegyük hozzá a hagymát, a fokhagymát, pirítsuk azt is. Adjuk hozzá a züldségeket a következő sorrendben: sárgarépa és burgonya, pirítsuk le kicsit, majd sózzuk, és öntsük fel kevés vízzel. Közepes lángon pároljuk, majd 1-2 perc múlva adjuk hozzá a cukkinit és a sütőtököt, annyi vizet öntsünk alá, hogy fedő alatt megpárolódjon. Rövid lére hagyva nagyon kellemes, sűrű szaftot kapunk a végére, de akkor nagyon figyelni kell, hogy ne égjen le! Ha hosszabb lére engedjük, akkor nem kell folyamatosan keverni.
Amikor megpuhultak a zöldségek, hozzátehetjük a csicseriborsót. Érdemes megvenni a konzervet, mert így rengeteg időt meg lehet spórolni a csicseriborsó főzésével. Ha konzervet használunk, érdemes lemosni felhasználás előtt. Forraljuk össze az egészet, közben felvághatjuk a koriander zöldjét. Nem kell nagyon apróra. Szórjuk bele, keverjük el, majd öntsük hozzá a kókusztejet. Hagyjuk egyet rottyanni, és már kész is. Főtt basmati rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.