Elkészítés: A csirkemellet és a zöldségeket csíkokra vágjuk.
A csirkemellcsíkokat wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a sárgarépát, majd a paprikát, a póréhagymát, a lilahagymát, végül a cukkinit. Befűszerezzük, pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a szójaszószt, a chiliszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről.
Akkor jó, ha a zöldségek roppanósak maradnak. Egytálételként is finom, de aki köretet szeretne mellé, a párolt rizst ajánlom. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.