Előkészítés: A húst leöblítjük, lecsepegtetjük, szárazra törölgetjük, kissé kiverjük és besózzuk. A tököt meghámozzuk, kettévágjuk, és magjait eltávolítjuk. Húsát megmossuk, vékonyan felszeleteljük, és vékony csíkokra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, megmossuk, 2 cm-es csíkokra, majd rézsútosan rombusz formájúra vágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, magjait, ereit eltávolítjuk, és a húsát a póréval azonos módon felaprózzuk. A fokhagymát meghámozzuk. A snidlinget leöblítjük, néhány szálat félreteszünk a díszítéshez, a többit finomra vágjuk.
Elkészítés: Nagyobb serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat. Papírkendővel felitatjuk a hússzeletekről a nedvességet, az olajba tesszük, megszórjuk (frissen) őrölt borssal és a gyömbérrel, mindkét oldalukon 5-5 percig sütjük. Áttesszük a húst egy másik edénybe, lefedjük, melegen tartjuk. A serpenyőben lévő pecsenyeléhez adjuk a maradék olajat, felhevítjük, rádobjuk a pórét, a tököt és a paprikát, majd erős tűzön, állandóan keverve 3 percig pirítjuk. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a snidlinget, a szójaszószt és a chilit, mérsékelt tűzön további 5 percig pirítjuk, végül utánsózzuk, borsozzuk. A húst tálra rendezzük, mellé- és köré szedjük a zöldségragut, a félretett snidlingszálakkal díszítjük, és azonnal tálaljuk. Párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.