Elkészítés: A hagymát kockára vágjuk és olívaolajon üvegesre pirítjuk egy jó nagy serpenyőben vagy WOK-ban. Ezután belerakjuk a csíkokra vágott csirkemellet, megfűszerezzük, majd amikor már majdnem teljesen puha, egy gerezd zúzott fokhagymát teszünk rá, hozzáadjuk a vegyeszöldséget, a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Az egészet felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, belerakjuk a húsleveskockát, és fedő alatt puhára pároljuk. A végén a fedőt levesszük, és hagyjuk, hogy a víz majdnem teljesen elfőjön. Ekkor tesszük bele a sós földimogyorót. Jól elkeverjük, és rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.