Előkészítése: a csirkemellet és a zöldpaprikát egyforma nagyságú kockákra vagdalom. A hagymát és a gombát megtisztítom, egészben hagyom. 4 kis nyársra (hurkapálcára) a következő sorrendben húzom a falatokat: csirkehús, hagyma, szalonna, gomba, paprika. Megkenem mustárral, beszórom törött borssal és megsózom. A bundához a felvert tojást összekeverem a liszttel és a tejjel, megsózom, megborsozom, és két evőkanál olajat keverek bele.
Elkészítése: bő olajat forrósítok. A nyársakat először lisztbe, majd a tésztába mártom, és azonnal a forró olajba teszem. Mindkét oldalán megsütöm, majd papírtörlőre rakom, hogy az a felesleges olajat beszívja. Salátával és hideg mártással tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.