Előkészítés: Öntsük a kefirt egy nagy tálba, keverjük simára, és tegyük be a hűtőszekrénybe, míg a többi hozzávalót előkészítjük.
Elkészítés: Hámozzuk meg az uborkát, és hosszában vágjuk félbe, kaparjuk ki a magját, majd darabaljuk apró kockákra. A paprikákat mossuk meg, magozzuk ki, és a húsukat vágjuk szintén apró kockákra. A répát tisztítás után szintén kockázzuk fel. A petrezselymet mossuk meg, és aprítsuk finomra. Az uborka-, répa-, és paprikakockákkal (mindegyikből tegyünk félre egy keveset a díszítéshez!) együtt keverjük hozzá a kefirhez. A „masszát” ízesítsük sóval, borssal, cukorral.
Cayenne borssal meghintve, hidegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.