Elkészítés: A hússzeleteket kiverjük, sóval, borssal, majorannával megszórjuk. A felkockázott zöldségeket margarinon megpároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük. A sajtszószhoz kb. 3 dkg olvasztott margarinon megizzasztjuk a lisztet /nem kell megpirítani!/, lassan hozzáöntjük a felforralt tejet, és csomómentesre keverjük. Beletesszük a sajtot, és addig kavargatjuk, amíg teljesen felolvad. Egy sütőformát vékonyan kikenünk, és rétegezve lerakjuk a hozzávalókat: egy sor hús, majd rá a párolt zöldség. Addig folytatjuk, míg minden elfogy. Alufóliával betakarjuk, és fél óráig pároljuk, utána levesszük a fóliát, és még 10 percre visszatoljuk a sütőbe. Amikor kész, éles késsel felszeleteljük, és a tányérokon nyakonöntjük a sajtszósszal. Sült burgonyát kínálunk mellé. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.