Elkészítés: Egy csirkemellet apróra felvágjuk (a csontját is), majd kevés olajon megpároljuk, megszórjuk ételízesítővel, őrölt borssal, zúzott fokhagymával, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Beleszórjuk az előre megtisztított és felkarikázott zellert, sárgarépát, petrezselymet, karalábét, felkockázott krumplit, az egész vöröshagymát, és hagyjuk főni.
Mikor már a csirkehús puhulni kezd, beletesszük a lébe a borsót, a karfiolt, a brokkolit, a paprikát, a paradicsomot, az összeaprózott zeller- és petrezselyemzöldet, a rizst. Ha kell még, sózzuk, összeforraljuk, hozzáöntjük a tejet, újból összeforraljuk, majd forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.