Elkészítés: Tálba szitáljuk a lisztet, közepébe mélyedést készítünk. Belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot, és ráöntünk 2,5 dl langyos vizet. Letakarjuk, és felfuttatjuk az élesztőt. A kézi robotgép dagasztóbetétjével alaposan kidagasztjuk, közben beledolgozzuk a sót és az olívaolajat. Ha a tészta fényes, hólyagos, és elválik az edény falától, letakarjuk, és meleg helyen kb. 35 percig kelesztjük.
A tonhalat lecsegtetjük, villával össztörjük. A zöldfűszereket leöblítjük, felaprítjuk.
A nagy paradicsomokat forró vízbe mártva meghámozzuk, kimagozzuk, húsát apróra vágjuk. A fokhagymát és a vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, serpenyőben, a felforrósított olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a sűrített paradicsomot, és kevergetve 15 percig főzzük. Közben kevergetjük, és sóval, borssal, a zöldfűszerekkel ízesítjük.
A brokkolit, a cukkinit megtisztítjuk, a brokkolit rózsáira szedjük, a cukkinit vékonyan felkarikázzuk. A lilahagymát meghámozzuk, felszeleteljük. A mini paradicsomokat kettévágjuk. A kukoricát leöblítjük, lecsepegtetjük.
A tésztát átgyúrjuk, és 32 x 38 cm nagyságú lappá nyújtjuk, kiolajozott tepsibe fektetjük, villával megszurkáljuk, és 15 percig pihentetjük. A sütőt 220 C-ra előmelegítjük.
A tésztára kenjük a paradicsommártást, elosztjuk rajta a tonhalat, gazdagon megrakjuk a zöldségekkel, és a sütőben 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.