Előkészítés: A kelbimbót megtisztítjuk, megmossuk, és sós vízben puhára főzzük. A almát, a tököt meghámozzuk, megmossuk, hosszú csíkokra vágjuk, az almát meglocsoljuk citromlével, hogy ne barnuljon meg. A lilahagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
Elkészítés: A kelbimbót leszűrjük, és ha kihűlt, a bimbókat félbevágjuk. A zöldségeket és az almaszeleteket nagy salátástálba tesszük, óvatosan összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal. Állni hagyjuk. A kenyeret kis kockákra vágjuk. A vajat felforrósítjuk, és ropogósra pirítjuk benne a kenyérkockákat. A salátára szórjuk, tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.