Előkészítés: A kelbimbót megtisztítjuk, megmossuk, és sós vízben puhára főzzük. A almát, a tököt meghámozzuk, megmossuk, hosszú csíkokra vágjuk, az almát meglocsoljuk citromlével, hogy ne barnuljon meg. A lilahagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
Elkészítés: A kelbimbót leszűrjük, és ha kihűlt, a bimbókat félbevágjuk. A zöldségeket és az almaszeleteket nagy salátástálba tesszük, óvatosan összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal. Állni hagyjuk. A kenyeret kis kockákra vágjuk. A vajat felforrósítjuk, és ropogósra pirítjuk benne a kenyérkockákat. A salátára szórjuk, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.