Mossuk és tisztítsuk meg a spárgákat, hámozzuk meg az alsó harmadukat, nyessük le a fás végeket, aztán vágjuk a szárakat kb. 4 cm-es darabokra. Hámozzuk meg a sárgarépát, majd vágjuk vékony szeletekre. Forraljuk fel a levest, tegyük bele a spárgát, és lefedve, kis lángon fôzzük 15 percig. Egy másik edényben olvasszuk fel a vajat. Közepes lángon pirítsuk meg benne a sárgarépát és a fagyott borsót. Merjünk ki egy keveset a spárga főzővizéből, és öntsük fel vele a zöldségeket, ezután lefedve, kis lángon pároljuk őket 15 percig. Közben a szószhoz mossuk és tisztítsuk meg a brokkolit, majd szedjük rózsáira (ha mirelitet használunk, pároljuk meg egy kicsit). A joghurttal, a krémsajttal és a zöld fűszeres sóval együtt pürésítsük turmixgépben vagy rúdmixerrel. Igény szerint higítsuk fel a szószt egy kis sárgarépalével. Öblítsük le a petrezselymet, rázzuk le róla a vizet, és tegyük félre. Szűrjük és csöpögtessük le a spárgát, majd a sárgarépával és a borsóval együtt tegyük tálra. Öntsük a szószt a zöldségekre, és díszítsük petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.