Előkészítés: A zsályaleveleket leöblítjük, apróra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük.
Elkészítés: Lábosban felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a lisztet, és felöntjük a paradicsomlével. Sóval, borssal, a leveskockával, cukorral ízesítjük. A mozzarellát lecsepegtetjük, apró kockákra vágjuk. A levesbe keverjük a tejszínnel együtt és felforraljuk. Kevergetve kb. 10 percig főzzük. A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a zsályát, a fokhagymát és a nudlikat. A nudlikat tányérba szedjük, rámerjük a levest, és tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 300 kcal + a nudli
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.