Elkészítés: A hússzeleteket kissé meglapogatjuk, csipetnyit sózzuk, borsozzuk, rátesszük a zsálylevelet /2 levelet szeletenként/, a hajszálvékony sonkaszeletet, majd szorosan felgöngyöljük, és fogvájóval megtűzzük.
Megtisztítjuk, negyedeljük a burgonyát és rozmaringos-sós vízben puhára főzzük, leszürjük, hagyjuk leszáradni. A zöldségféléket felkarikázzuk, és az időközben felforrósított olajban kisütjük a zsályalevéllel, a rozmaringágal és a tört csilivel együtt. Szürőlapáttal
kiszedjük, papírtörlőre rakjuk. Ugyanebben a zsiradékban ropogósra sütjük a burgonyát.
Végül a húsroládokat sütés előtt olajjal átkentünk, zöldfűszeres panírmorzsában megforgatjuk, majd az olajban kisütjük.
Tálaláskor a roládokat szeleteljük, majd a fűszeres sült burgonyával és zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.