Elkészítés: A csirkemelleket félbevágom, a tetejébe 2-2 zsebet vágok, ügyelve, hogy az alját ne vágjam ki (így nem fog kifolyni a sajt). Alaposan sózom, borsozom, belekenem a zsebekbe a reszelt fokhagymával elkevert krémsajtot, áttekerem a baconnel, és egy vajjal kikent hőálló tálba teszem.
A paradicsomokat félbevágom, picit belenyomkodom a krémsajttal töltött zsebekbe, megszórom az aprított petrezselyemzölddel, és alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 35 percet sütöm.
A 35 perc letelte után eltávolítom az alufóliát, és további 5-6 percre visszateszem a sütőbe, hogy szépen megpiruljanak. Félidőben meglocsolom a szaftjával, hogy ne száradjon ki a hús. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.