Elkészítés: A tortaformát kikenjük vajjal vagy margarinnal.
1. 3 tojássárgáját 5 kanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kikeverünk. 1 csomag zselatint 1 dl forrásban lévő vízzel összekeverünk, a tojásos krémhez öntjük. Jól összekeverjük, végül a tojások felvert habját hozzádolgozzuk. Ezt tortaformába öntjük, és kb. 15-20 percig dermedni hagyjuk.
2. 3 tojássárgáját 5 kanál porcukorral és 3 kanál kakaóval összekeverünk. Ezután a zselatint ugyanúgy elkészítjük, mint az előbbinél, és hozzáadjuk a kakaós masszához. Végül a tojások habját is hozzáadjuk. Ezt a krémet ráöntjük az előző sárga krémre, és megint dermedni hagyjuk.
3. A 2 doboz tejfölt, 5 kanál porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral összekeverjük. A zselatint is ugyanúgy hozzáadjuk, mint az előbbiekhez. Végül ezt is a két réteg tetejére öntjük, és legalább 1 órát az egészet dermedni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.