Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk. A csirkemájat kevés sós, forró vízben megfőzzük. A 20 dkg erdei gombát nagyon-nagyon vékonyra szeljük, a kis fej vöröshagymát lereszeljük.
A hagymát az 5 dkg vajon üvegesre dinszteljük, majd beletesszük az erdei gombát, megpároljuk,majd a főtt csirkemájjal összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
A kiklopfolt tarjaszelet egyik felére halmozzuk az összekevert gombás májat, a másik felét ráborítjuk, hústűvel összetűzzük.
A lereszelt burgonyát kinyomkodjuk, majd 2 egész tojással, kevés liszttel összekeverjük. Enyhén sózzuk, majd ebbe a masszába belehempergetjük a húst. Bő, forró olajban vagy zsírban kisütjük.
Szekszárdi kadarka illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.