Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, félkarikákra vágjuk. A paprikát megmossuk, húsát csíkokra vágjuk. A májat megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony csíkokra daraboljuk. A szalonnát szintén vékony csíkokra vágjuk.
A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és megfuttatjuk rajta. Belekeverjük a paprikacsíkokat, majd pár perc alatt összepirítjuk.
Felforrósítjuk az olajat, erős lángon 3-4 perc alatt megpirítjuk rajta a májat (a belseje lehet még rózsaszín). Levesszük a tűzről, összekeverjük a szalonnás-hagymás paprikával. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, és jól összeforgatjuk.
Ezután a sütőt előmelegítjük 200 fokra. A zsemlék tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és beletöltjük a májat.
A sütőben 5-10 percig sütjük, hogy a zsemle megpiruljon, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.