Elkészítés: A tejet a vaníliás cukorral, 5 dkg kristálycukorral, 5 dkg margarinnal, a mazsolával, a citom reszelt héjával felmelegítjük, de csak langyosra. A zsemlét felkockázzuk (nem baj, ha törik, és nem kell egyformáknak lenni a kockáknak, a morzsára is szükség van). Ezt egy nagy tálban a langyos tejjel elkeverjük, úgy csurgatva a tejet, hogy mindenhova jusson (nem kell szétáznia). Ha nem elég a tej, lehet pótolni egy kis cukorral elkeverve. A tojásokat felverjük a maradék cukorral, és ezt is hozzáadjuk. Kivajazott kuglófformába kanalazzuk, óvatosan megnyomkodjuk, hogy a forma széleibe is jusson. Közepes hőmérsékleten sütjük kb. 20 percig. Tűpróbát teszünk, hogy átsült-e.
Még melegen kiborítjuk egy tálcára. Én szeletenként, porcukorral és lekvárral, vagy hígra fözött pudinggal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.