Az élesztőt felfuttatom a cukrozott, langyos tejben. A liszthez adom a sütőport, elmorzsolom a vajjal, hozzáadom a cukrot, a tojást és a felfuttatott élesztővel összegyúrom. A tésztát 3 részre osztom, egy 25X30 cm-es tepsi méretűre kinyújtom az első lapot, beleteszem a tepsibe a tésztát. Megkenem a lekvár felével, majd erre rászórom a dió és porcukor keverékének felét. Következik a második lap. Ezt megkenem a lekvár másik felével, megszórom a maradék cukros dióval. Tetejére teszem a harmadik lapot. Így hagyom állni egy órán át. Ekkor villával megszurkálom és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütöm, kb. 25-30 percig, ha már világosbarna a teteje, akkor jó. Amikor kihűlt csokimázzal borítom be. A csokikat gőz felett felolvasztom az olajjal és egyenletesen a süteményre kenem. Kihűlés után kockákra vágom, de szokták rombusz alakúra is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.