Elkészítés: A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a 6 dkg cukrot, a tejföllel eldörzsölt élesztőt, a csipet sót és 2 tojássárgát. Könnyen gyúrható tésztává dolgozzuk ki, és fél órán át pihentetjük. Négy cipót formázunk a tésztából, majd mindegyiket kinyújtjuk kisebb tepsi nagyságúra, és megtöltjük a következő töltelékkel: a darált diót, a cukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük, és 3 részre osztjuk. A kikent, lisztezett tepsibe helyezzük az első kinyújtott tésztalapot, megkenjük lekvárral, majd meghintjük a cukros dióval, és befedjük a következő lappal. Így rétegezzük, végül a 4. tésztalappal befedjük. Villával megszurkálhatjuk a tetejét, és kis lángon sütjük (kb. 40 perc). Ha kihűlt, tetejét bevonjuk a tortabevonóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.