60 dkg borjúhús : vékony csíkokra vágni
3 evőkanál zsír vagy olaj : serpenyőben felmelegíteni, beledobni a húst és nagy lángon pirítani, majd kivenni és melegen tartani
4 lilahagyma : finomra vágni, a serpenyőben kicsit megsütni
1 evőkanál liszt : rászórni
2 dl fehérbor : felönteni, majd a felére főzni
2 dl tejszín : hozzáadni, egy kicsit még sűríteni
sóval, borssal, egy pici citromhéjjal fűszerezni, majd a húst belefogatni a szószba, és petrezselyemmel megszórva azonnal lehet tálalni
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.