Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral és a zsiradékkal habosra keverjük, majd a lisztet a tojásfehérjék keményre felvert habjával felváltva óvatosan beleforgatjuk.
Közepes méretű (nem gáztepsi méret!) tepsiben, kb. 180 fokon megsütjük.
Közben a krémhez a lisztet a tejjel kikeverjük, felfőzzük. A vajat a cukorral habosra keverjük, és a kihűlt pépet kanalanként hozzáadva habosra keverjük.
Kihűlés után a tésztát vízszintesen kettévágjuk, a krémet kétfelé osztva rákenjük, és megszórjuk a meggyel. A két lapot enyhén összenyomjuk, olvasztott tortabevonóval vagy csokimázzal áthúzzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.