Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Epres blondie
Vadas marha
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kuglóf
Kapros tökfőzelék virslivel
Farsangi szalagos fánk
Zsemlegombóc
Káposztás tészta egyszerűen
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Dubarry-csirkemell
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Víz

Receptek víz hozzávalóval

Leírás

A víz, azaz H2O színtelen, szagtalan, íztelen folyadék. Forráspontja 100 °C, fagyáspontja 0 °C.

Bolygónk felszínének mintegy háromnegyedét víz borítja, ennek azonban csak egy része használható fel számunkra. Magyarországon a víz, mint alapanyag jelenleg korlátlanul elérhető, hozzáférhető.

Az ásványvizek természetes, oldott formában tartalmazzák az ásványi anyagokat, melyek az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek.

A víz a levesek, és természetesen a teák fő alkotóeleme, de számtalan étel nélkülözhetetlen hozzávalója is.

Mikor vedd?

A víz, mint alapanyag a bolygónk szerencsésebb részének egész évben elérhető.

Hogyan tárold?

Tűző naptól óvjuk. Tárolása nem igényel különösebb körültekintést.
Víz receptek (4726 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.