A zöldségkeveréket felöntjük annyi vízzel hogy ellepje, majd hozzáadjuk az ételízesítőt, egy mk sót, és pár perc alatt puhára főzzük. (Arra figyeljünk, hogy nehogy túlfőzzük a zöldségeket, pár perc éppen elég nekik.)
Ezután leszűrjük, és melegen tartjuk, a főzőléből pedig meghagyunk 1,5 dl-t.
A kuszkuszt ezután felöntjük a 1,5 dl főzőlével, lefedjük, és pár percig állni hagyjuk, hogy felszívja a levet.
Ezután a kuszkuszhoz adjuk a zöldségkeveréket, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük.
Megjegyzés
Tálaláskor az elkészült zöldséges kuszkuszt ízlés szerint kínálhatjuk húsok mellé, de magában elfogyasztva is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.