A felkockázott csirkemellet olajon megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd kiszedegetjük és félretesszük.
A visszamaradt olajon megdinszteljük a felkockázott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát. Megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd visszatesszük a húst. Felöntjük az alaplével, majd lefedve 10 percig főzzük.
Ezután hozzáadjuk a mascarponét és a felaprított petrezselymet. Még egyszer felforraljuk, majd főtt rizzsel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a krémes gombás csirke
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.