A bacon ropogósra sütve új szintre helyezi a krémleveseket. Egy sárgaborsó-krémlevest nemcsak ízesebbé tesz, de a látványt is nagyon feldobja. Könnyen elkészíthető, húsimádóknak kötelező!
Rendkívül egyszerű módja, hogy egy kis ropogós elemet adj a leveshez. Tíz perc alatt elkészíthető. A különféle sajtok ropogósra sütve nagyon finomak. A parmezán például sós íze miatt izgalmasabbá teszi az édeskés zöldségleveseket.
Egy kis csavar a népszerű klasszikus paradicsomlevesen: tálald mini sajtos szendviccsel! A gyerekek imádni fogják ezt a kombót, próbáld ki.
Kockára vagy vékony szeletekre vágva az alma nagyon finom levesbetét. Jól illik a sütőtökhöz és a zellerhez. Válassz fanyar, savanyú almát, de az extra ízélményhez mehet még a levesbe egy csipet citromlé is.
Amilyen egyszerűen elkészíthető, olyan finom a végeredmény! Egy finom sárgarépa-krémleves kelkáposzta vagy paszternák csipsszel egyedi és hihetetlenül jó ízű. A csipszet előre is elkészítheted.
Legyen sajtos vagy burgonyás, köménymagos, mákos vagy napraforgómagos, a perec és a pogácsa tökéletes választás a meleg krémlevesekhez. Különösen a sajtleveshez és a brokkolikrémleveshez passzol. A meleg és krémes leves pogácsával akár kiadós főételként is megállja a helyét.
Csirkekrémleves, hozzá egy isteni omlós vajas keksz? Ha még nem kóstoltad, itt az idő, hogy kipróbáld. Nagyon finom és laktató. Persze ha idegenkedsz az új ízektől, maradj a jól bevált sós krékereknél.
Akkor érdemes kipróbálni, ha van otthon maradék tortilla, ami már kissé szikkadtabb, keményebb. Ilyenkor mehet a levesbe csíkokra vágva. De tortilla csipszet is készíthetsz: vágd a nyers tortillákat csíkokra vagy háromszögekre és bő, forró olajban süsd ropogósra. Minden krémeveshez jó választás.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.