Dubarry-csirkemell
Körömpörkölt csülökkel
Tojásos nokedli fejes salátával
Epres blondie
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Tárkonyos csirkeraguleves
Dödölle - az eredeti recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kuglóf
Klasszikus stíriai metélt
Káposztás tészta egyszerűen
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Hagymás rostélyos
Kínai szezámmagos csirke
Alapételek

9 húsos palacsinta: bakonyi, hortobágyi, rakott

Hortobágyi palacsinta darált pulykahúsból
A palacsintát mindenki szereti, főleg az édes változatot. Ám nemcsak desszertként, hanem főételként is megállja a helyét a palacsinta. Hússal töltve laktató fogásokat készíthetünk belőle. A hortobágyi, erdélyi, vagy a bakonyi palacsinta hétvégi ebédnek is kitűnő választás.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.