A darált hús az egyik legkedveltebb alapanyag a konyhában. Pillanatok alatt olyan egyszerű ételt készíthetünk belőle, mint a fasírt, a Stefánia szelet, de elképzelhetetlen nélküle a töltött paprika, a bolognai vagy a csilis bab. De rengeteg rakott ételnek is alapeleme, rétegezzük káposztával, rizzsel, tésztával, karfiollal, cukkinivel, zöldbabbal és szinte bármilyen más zöldséggel.
Most összeszedtünk 9 laktató darált húsos rakott ételt, melyek finomak, laktatóak és egyiket sem ördöngösség elkészíteni. Találd meg köztük a kedvenced, és készítsd el hétvégén, most még kánikula sem lesz, hogy ne lehetne begyújtani a sütőt.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.