Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Alapételek

Így lesz igazán ízletes a házi bográcsgulyás marhából és sok zöldséggel

Bográcsgulyás
Döglesztő hőség ide, vagy oda, a nyárban az a jó, hogy végre kiköltözhetünk a szabadba és sorra főzhetjük bográcsban kedvenc ételeinket. Mi most egy klasszikus bográcsgulyással készültünk nektek, amit még a kezdők is könnyűszerrel rotyogtathatnak a szabad tűz fölött. A végeredményre nem lesz panasz, csak a receptet kövesd figyelmesen.

Ezt a szuper gulyáslevest bográcsban szinte bárki elkészítheti. A recept egyáltalán nem bonyolult, Mészáros Balázs útmutatásának köszönhetően pedig minden kétséged eloszlik a főzést, vagy receptet illetően. A tűznél próbáld megtalálni az arany középutat. Ne túl nagy lángon, inkább csak parázson rotyogjon a leves, na és persze az is fontos, hogy az üstöt egyenletesen érje a tűz. Így tuti, hogy nem fog odakapni a bogrács alja. Egy állítható állvánnyal még a hőfokot is szabályozhatod! A füst még izgalmasabbá teszi a gulyást, szóval ha már szezonja van a kinti főzőcskézésnek, ne hagyd veszni ezt a kiváló élményt.

Hozzávalók:

A leveshez:
60 dkg marhanyak
30 dkg vöröshagyma
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1/2 db zeller
40 dkg krumpli
3 ek fűszerpaprika
1/2 ek csípős fűszerpaprika

bors
őrölt kömény
1 db paradicsom
1 db paprika
5 gerezd fokhagyma
2 ek zsír
2,5 l víz (szakaszosan adagolva)
A csipetkéhez:
1 db tojás
8 dkg liszt
1 csipet só

A BOGRÁCSGULYÁS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.