Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Alapételek

Így lesz igazán ízletes a házi bográcsgulyás marhából és sok zöldséggel

Bográcsgulyás
Döglesztő hőség ide, vagy oda, a nyárban az a jó, hogy végre kiköltözhetünk a szabadba és sorra főzhetjük bográcsban kedvenc ételeinket. Mi most egy klasszikus bográcsgulyással készültünk nektek, amit még a kezdők is könnyűszerrel rotyogtathatnak a szabad tűz fölött. A végeredményre nem lesz panasz, csak a receptet kövesd figyelmesen.

Ezt a szuper gulyáslevest bográcsban szinte bárki elkészítheti. A recept egyáltalán nem bonyolult, Mészáros Balázs útmutatásának köszönhetően pedig minden kétséged eloszlik a főzést, vagy receptet illetően. A tűznél próbáld megtalálni az arany középutat. Ne túl nagy lángon, inkább csak parázson rotyogjon a leves, na és persze az is fontos, hogy az üstöt egyenletesen érje a tűz. Így tuti, hogy nem fog odakapni a bogrács alja. Egy állítható állvánnyal még a hőfokot is szabályozhatod! A füst még izgalmasabbá teszi a gulyást, szóval ha már szezonja van a kinti főzőcskézésnek, ne hagyd veszni ezt a kiváló élményt.

Hozzávalók:

A leveshez:
60 dkg marhanyak
30 dkg vöröshagyma
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1/2 db zeller
40 dkg krumpli
3 ek fűszerpaprika
1/2 ek csípős fűszerpaprika

bors
őrölt kömény
1 db paradicsom
1 db paprika
5 gerezd fokhagyma
2 ek zsír
2,5 l víz (szakaszosan adagolva)
A csipetkéhez:
1 db tojás
8 dkg liszt
1 csipet só

A BOGRÁCSGULYÁS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.