Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Puncstorta  recept
Puncstorta
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Alapételek

Így lesz igazán ízletes a házi bográcsgulyás marhából és sok zöldséggel

Bográcsgulyás
Döglesztő hőség ide, vagy oda, a nyárban az a jó, hogy végre kiköltözhetünk a szabadba és sorra főzhetjük bográcsban kedvenc ételeinket. Mi most egy klasszikus bográcsgulyással készültünk nektek, amit még a kezdők is könnyűszerrel rotyogtathatnak a szabad tűz fölött. A végeredményre nem lesz panasz, csak a receptet kövesd figyelmesen.

Ezt a szuper gulyáslevest bográcsban szinte bárki elkészítheti. A recept egyáltalán nem bonyolult, Mészáros Balázs útmutatásának köszönhetően pedig minden kétséged eloszlik a főzést, vagy receptet illetően. A tűznél próbáld megtalálni az arany középutat. Ne túl nagy lángon, inkább csak parázson rotyogjon a leves, na és persze az is fontos, hogy az üstöt egyenletesen érje a tűz. Így tuti, hogy nem fog odakapni a bogrács alja. Egy állítható állvánnyal még a hőfokot is szabályozhatod! A füst még izgalmasabbá teszi a gulyást, szóval ha már szezonja van a kinti főzőcskézésnek, ne hagyd veszni ezt a kiváló élményt.

Hozzávalók:

A leveshez:
60 dkg marhanyak
30 dkg vöröshagyma
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1/2 db zeller
40 dkg krumpli
3 ek fűszerpaprika
1/2 ek csípős fűszerpaprika

bors
őrölt kömény
1 db paradicsom
1 db paprika
5 gerezd fokhagyma
2 ek zsír
2,5 l víz (szakaszosan adagolva)
A csipetkéhez:
1 db tojás
8 dkg liszt
1 csipet só

A BOGRÁCSGULYÁS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.