A főfogások terén a csirke igazi adu ász. Rengeteg módon és változatban elkészíthető. Az egyben sütött csirke is rengeteg lehetőséget rejt, de a combokból készíthetünk paprikást, kiránthatjuk, különféle fűszerekbe forgatva sütőben süthetjük. A szárnyakat – nagyobb mennyiség esetén - előpácolhatjuk, s bő olajban sütve vagy sütőben elkészítve, különféle mártásokkal megbolondítva kínálhatjuk.
A mellhúsból készíthetünk remek rántott szeletet, párizsiasan vagy épp sörtésztába mártva is kisüthetjük, de ez az alapanyag a legideálisabb a különféle ragukhoz is. Csirkemellből a klasszikus raguk mellett főzhetünk gyors pörköltet is, sőt ezt a pörköltet felhasználhatjuk akár egy hortobágyi palacsinta megtöltéséhez is.
De a csirkemell és sajt is mindig nagyszerű párosítás, ebből a két alapanyagból isteni rakottast lehet készíteni. Ezúttal egy régi nagy kedvencünket készítettük el, ami annyira egyszerű, hogy a kezdőknek is gyerekjáték lesz megcsinálni. Így készül a sajtos-tejszínes rakott csirkemell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.