Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Alapételek

A legegyszerűbb sajtos-tejszínes csirkemell, amitől hátast dob a család!

Most mutatunk egy egyszerű, de nagyszerű csirkés receptet, amely a kezdő háziasszonyok kedvence lesz. Így készül sajtos-tejszínes csirkemell, melyet bárki el tud készíteni, mindeni sikert arat vele!

A főfogások terén a csirke igazi adu ász. Rengeteg módon és változatban elkészíthető. Az egyben sütött csirke is rengeteg lehetőséget rejt, de a combokból készíthetünk paprikást, kiránthatjuk, különféle fűszerekbe forgatva sütőben süthetjük. A szárnyakat – nagyobb mennyiség esetén - előpácolhatjuk, s bő olajban sütve vagy sütőben elkészítve, különféle mártásokkal megbolondítva kínálhatjuk.

A mellhúsból készíthetünk remek rántott szeletet, párizsiasan vagy épp sörtésztába mártva is kisüthetjük, de ez az alapanyag a legideálisabb a különféle ragukhoz is. Csirkemellből a klasszikus raguk mellett főzhetünk gyors pörköltet is, sőt ezt a pörköltet felhasználhatjuk akár egy hortobágyi palacsinta megtöltéséhez is.

De a csirkemell és sajt is mindig nagyszerű párosítás, ebből a két alapanyagból isteni rakottast lehet készíteni. Ezúttal egy régi nagy kedvencünket készítettük el, ami annyira egyszerű, hogy a kezdőknek is gyerekjáték lesz megcsinálni. Így készül a sajtos-tejszínes rakott csirkemell.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.