Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Alapételek

Íme, a trükk: így lesz még finomabb a vajas pirítós!

A vajas pirítós népszerű reggeli étel: szívesen fogyasztjuk önmagában, lekvárral vagy mézzel megkenve, de akár sonkával, tojással is finom. És hogyan lesz még finomabb? Eláruljuk!

Mindenki tudja, hogy a pirítós és a vaj együtt jár. A legtöbben a forró kenyérre kenik a hideg vajat – hogy beleolvadjon a kenyérbe –, mások azonban jobban szeretik, ha a már kihűlt pirítósra kerül a szoba-hőmérsékletű zsiradék. Ezt a két tábort zavarják össze azok, akik egészen máshogy fogyasztják ezt a hétköznapi ételt.

Próbáld ki, hogy sütés előtt kened meg vajjal a pirítóst / Fotó: Shutterstock
Próbáld ki, hogy sütés előtt kened meg vajjal a pirítóst / Fotó: Shutterstock

Sokan vannak, akik először megkenik a kenyeret vajjal, majd úgy teszik be a pirítóba. Ha így készül, a végeredmény nem lesz száraz: a pirítós belül is nedves és nagyon vajas lesz, a teteje puha, míg a kenyér alja ropogós marad. Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, hogy hagyományos kenyérpirítóban nem igazán működik ezt a trükk: sütőben vagy vízszintes kenyérpirítóban viszont tökéletes lesz az élmény.

(Nyitókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

FOGADJUNK, HOGY NEM TUDTAD: ÍGY LESZ TÖKÉLETES A PIRÍTÓSOD>>>


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.