Nálatok is rántott hús a kedvenc vasárnapi ebéd? Bundázd a hagyományos módszer szerint, csak éppen helyettesítsd mással a zsemlemorzsát a változatosság kedvéért!
Reszelj le 5 dkg parmezánt, aprítsd finomra 2 ág rozmaring lecsipkedett levélkéit, és keverd össze 10 dkg kukoricaliszttel.
Vágj nagyon apróra 4 szelet bacont, olvaszd ki ropogósra és csepegtesd le konyhai papírtörlőn. Apríts finomra 5 dkg csiperkét és 1 csokor petrezselymet, majd a baconnel együtt forgasd 10 dkg zsemlemorzsába.
Morzsolj finomra 10 dkg nacho csipszet, kockázz nagyon apróra 1 db kicsumázott piros csilipaprikát és adj hozzájuk 5 dkg felaprított ropogós sült hagymát.
Vágj nagyon finomra 1 db hosszában negyedelt thai citromfűszárat (pl. ázsiai boltból, szupermarketből), és apríts durvára 5 dkg sózott földimogyorót. Keverd össze 10 dkg szilánkos panko morzsával.
Maradék sós snackeket (krékert, csipszet, ropit) tegyél egy nagy nejlonzacskóba, majd zárd le és addig hengergess rajta egy sodrófát, amíg morzsává törnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.