1 bögre bulgur
1,5 bögre tej
1/4 bögre görög joghurt
7 dkg Frico Chevrett kecseksajt
2-3 tk méz
2 ek mogyoróvaj
1 tk őrölt fahéj
1 db alma
granola (ízlés szerint)
A bulgurt egy tálba tesszük, felöntjük a tejjel, és egy éjszakát pihentetjük a hűtőben (vagy kb. 10-15 perc alatt megfőzzük).
A joghurtot kikeverjük a felaprított kecskesajttal, a mézzel és a mogyoróvajjal. Az almát feldaraboljuk, és megszórjuk fahéjjal. Ezután a bulgurt összekeverjük az almával és a szósszal, granolával megszórva tálaljuk.
Tipp: Aki édesebben szereti, használjon több mézet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.