Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Tárkonyos csirkeraguleves
Mézes-mustáros csirkemell
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Vadas marha
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rakott zöldbab darált hússal
Babgulyás
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kínai szezámmagos csirke
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mákos guba
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Zsemlegombóc
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel
Alapételek

Szezonális kedvenceink: klasszikus kelkáposzta főzelék

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Ezúttal megmutatjuk, hogyan készül a klasszikus kelkáposzta főzelék.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.