Elfeledett nagyiféle habos sütemény: így készül a kiflikoch cseresznyés boszorkányhabbal

A friss és zamatos gyümölcsök szezonjában az édességeket is érdemes feldobni a kedvencünkkel, mert sokkal könnyedebb lesz a végeredmény. Ezúttal egy igazi klasszikust készítettünk, amit cseresznyével tettünk ellenállhatatlanná. Mutatjuk a receptet!
A vaníliás sodóban elkevert kifliréteg édességét tökéletesen kiegészíti a cseresznye könnyedsége. A sütemény tetejére pedig egy önmagában is mennyei, retró desszert, a boszorkányhab került, amit szintén cseresznyés lekvárral bolondítottunk meg. Ez a habos sütemény tökéletes desszert, de könnyed második fogás is lehet egy tartalmas leves után. Érdemes rögtön két tepsivel készíteni belőle!
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.