Az egyoldalú táplálkozás nemcsak unalmassá válik egy idő után, de különböző hiányállapotok kialakulásához is vezethet. Legjobb megelőzni a bajt, és változatosan étkezni. Ezt úgy a legkönnyebb elérni, ha arra törekszünk, hogy minél több színt lássunk a tányérunkon. Így növeljük a zöldség- és gyümölcsfogyasztásunkat, ezáltal a bevitt értékes vitaminos és ásványi anyagok mennyiségét is.
A következő receptek segítenek, hogy színesítsd az étrendedet.
Sült céklaleves kéksajtos pirítóssal
Grillezett barackos, sonkás saláta
A változatos, kiegyensúlyozott étrendhez hozzátartoznak a finomságok is, alkalmanként megengedhetünk magunkak egy szivárványos desszertet is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.