Ramsay legutóbbi videójában ráment készített, amiben nem igazán látunk kivetnivalót, hiszen sokan szeretjük. Viszont amikor a mesterszakács az ételhez főzött tojás pucolását prezentálta, követői szerint technikája higiéniai szempontból enyhén szólva is hagy némi kivetnivalót maga után- írja a LADbible.
@gordonramsayofficial #Ramen needs a perfect yolky #egg to go with it….here’s my tips to make the perfect soft boiled egg from #Ramsayin10 ! #tiktokcooks #learnontiktok ♬ original sound - Gordon Ramsay
A videóban jól látni, hogy Gordon Ramsay nem kevesebb, mint hat percig főzi a tojást, amit később jeges vízbe tesz. Aztán itt jön a csavar, amitől letették a hajunkat a TikTok-felhasználók. A sztárséf a jeges vizes hűtés előtt még megtörte a tojás héját az alján és belefújt. Elmondása szerint ezt azért tette, mert szerinte így a legegyszerűbb megpucolni a főtt tojást. Nektek mi a véleményetek erről a rendhagyó megoldásról?
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.