Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Érdekességek

A falra másznak Gordon Ramsay tojáspucolási technikájától

Gordon Ramsay /Fotó: Northfoto
Számtalan technikát találhatunk az interneten arra vonatkozóan, hogy mégis hogyan lehet a lehető leggyorsabban megpucolni egy főtt tojást. Nos, ezt a sort most a világhírű mesterszakács, Gordon Ramsay is tovább dagasztja, amitől az internetezők teljesen kiakadtak.

Ramsay legutóbbi videójában ráment készített, amiben nem igazán látunk kivetnivalót, hiszen sokan szeretjük. Viszont amikor a mesterszakács az ételhez főzött tojás pucolását prezentálta, követői szerint technikája higiéniai szempontból enyhén szólva is hagy némi kivetnivalót maga után- írja a LADbible.

@gordonramsayofficial #Ramen needs a perfect yolky #egg to go with it….here’s my tips to make the perfect soft boiled egg from #Ramsayin10 ! #tiktokcooks #learnontiktok ♬ original sound - Gordon Ramsay

A videóban jól látni, hogy Gordon Ramsay nem kevesebb, mint hat percig főzi a tojást, amit később jeges vízbe tesz. Aztán itt jön a csavar, amitől letették a hajunkat a TikTok-felhasználók. A sztárséf a jeges vizes hűtés előtt még megtörte a tojás héját az alján és belefújt. Elmondása szerint ezt azért tette, mert szerinte így a legegyszerűbb megpucolni a főtt tojást. Nektek mi a véleményetek erről a rendhagyó megoldásról?

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.