Semmi sem olyan jó, mint egy tökéletes rántottával kezdeni a napot, ami tápláló, laktató és finom étel. Önmagában vagy olyan kísérőkkel, mint a sonka, a kolbász, a gomba vagy a paradicsom fogyasztva kellő energiát ad, ami kitart egészen ebédig. Hogy milyen a tökéletes rántotta? Gordon Ramsay elárulta.
Ezt kéri a kedvenc séfünk, és mi hiszünk neki, ugye? Az angol séf ugyanis már rengeteg tuti tippel kápráztatott el minket: imádjuk a sült krumpliját például, de a sült csirkéjére sem mondunk nemet. „Minden jó rántotta alapja, hogy megakadályozzuk a tojás túlsütését. A tojást pedig soha nem verjük fel, hagyjuk a villát és a habverőt!” – mondja Ramsay és már mutatja is, hogyan lesz krémes ezek nélkül is a rántotta, mindössze a sütési hőmérséklet szabályozásával és egy sptalulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.