Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Mákos guba  recept
Mákos guba
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Kozáksapka recept
Kozáksapka
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Ki ne szeretne egy kis párolt sertéshúst a kávé mellé? A Starbucks erre a szokatlan kombinációra dobta piacra legújabb italát, amit Kínában álmodtak meg, a holdújév alkalmából.

Az amerikai kávézólánc a legújabb kávéját „meglepő édes-savanyú” ízűként jellemzi. Érdemes tudni, hogy a kínai konyha egyik kedvence a Dongpo sertés, tulajdonképpen ennek a húsnak az aromáját keverték össze a tejeskávéval.

Sorban állnak a Starbucks új kávékülönlegességéért / Fotó: Starbucks
Sorban állnak a Starbucks új kávékülönlegességéért / Fotó: Starbucks

A CNN cikke szerint az egyedi ízvilággal rendelkező, meghökkentő kávé iránt hatalmas az érdeklődés, és nem csak a közösségi oldalakon. Igazából akkora volt a kereslet a kis szelet sertéshússal és sertésszósszal felszolgált ital iránt, hogy van olyan hely, ahol már egyáltalán nem is lehet kapni.

Az italt egyébként 68 jüanért, azaz 3400 forintért lehet megvásárolni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár erre a bizarr italra sokan kíváncsiak voltak a közösségi oldalakon, azért vannak, akik fenntartásokkal kezelik. Egyes felhasználók kíváncsiak rá, mások túl drágának találják, és olyanok is akadnak, akik nem értik, miért iszik valaki sertésízű tejeskávét, ha valódi párolt sertéshúst is ehet.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.