Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba  recept
Mákos guba
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Néhány nap és bekopogtat a szeptember! Ha szerencsénk van, akkor néhány hétig még marad a nyárias időjárás, de a konyhában a dinnye és a kukorica helyett a gomba és a szilva lesz a sztár. Az Ínyenc magazin őszi száma ezekről a finomságokról is szól!

Mártásnak, vagy rántva? Szendvicsnek, esetleg spenóttal gazdagítva? A gombát millió módon elkészíthetjük, amire az Ínyenc magazin friss számában számos receptet találhatunk! De legalább ennyi arca van az ősz egyik legfinomabb gyümölcsének, a szilvának is. Ha meggrillezzük, akkor mennyei salátát varázsolhatunk belőle a tányérra!

Szezonja van még a paradicsomnak is, ami alap hozzávalója számos egytálételnek! Ilyen például a házi bolognai ragu, aminek alapreceptjét, most lépésről-lépésre megtalálhatjuk a friss Ínyencben. De a lecsó szerelmesei sem fognak csalódni, hiszen egy igazán különleges Ratatouille-leves titkát is elleshetjük az magazinból, ráadásul ennek a receptjét hiánytalanul megnézhetitek, itt a Mindmegette.hu oldalon is!

Bővebben az Ínyenc tartalmából!

  • Sültburgonya-krémleves szalonnával
  • Irány a suli! - variációk uszonnára!
  • Mandulás birsalmatorta
  • Banános-krémes pite
  • Jó borok, jó ételek
  • A pezsgő művészete

SZILVÁS GOMBÓC - AHOGY A NAGYI KÉSZÍTETTE! >>>

Töltött gomba grillezve >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.