Tárkonyos csirkeraguleves
Vadas marha
Rakott zöldbab darált hússal
Finomfőzelék
Babgulyás
Epres blondie
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Hagymás rostélyos
Klasszikus kuglóf
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
Csupacsokis brownie
Zsemlegombóc
Csak puhára főzöd az édesburgonyát, megtöltöd a vörösboros babraguval, leöntöd tejföllel, megszórod friss petrezselyemmel, és már kész is van a húsmentes, mégis tartalmas őszi vacsora. A legjobb pedig, hogy glutén- és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Érdemes kipróbálni!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.