2-3 közepes pasztinák vagy fehér édesburgonya
1 szál kolbász
6 db tojás
3 dl kókuszjoghurt
só
1 ek zsír
10dkg kemény sajt/növényi sajt
Elkészítés:
A pasztinákot megpucoljuk, vékonyan felkarikázzuk. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és szintén karikázzuk a kolbásszal együtt. Egy jénai edényt, vagy magas falú tepsit kikenünk a zsírral. Lerakunk egy réteg pasztinákot, megsózzuk, majd rárakosgatjuk a tojás szeleteket. Megkenjük kókuszjoghurttal, vagy enyhén savanyított kókusztejszínnel. Jöhetnek a kolbászkarikák, majd amíg van alapanyag, addig rakosgatjuk a rétegeket. A tetejét kókuszjoghurttal megkenjük. 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Amennyiben sajttal készítjük, a kész ételre reszeljük a sajtot és további 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.