Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba  recept
Mákos guba
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Imádod anyukád főztjét, de hetek óta nem jutsz el hozzá? Minden vágyad, hogy a húslevesed olyan legyen, mint a nagyié, de hozzá sem mersz fogni? A Mindmegette.hu-val pillanatok alatt te lehetsz a konyha sztárja! Fapados főzőiskola rovatunkban lépésről-lépésre megtanulhatod, hogyan készítsd el az alapételeket, és a legmenőbb kajákat. Tarts velünk! Ebbe vágj bele, ne az ujjadba!

Ezt az egyszerű, tepsis csirkét először egy csajos hétvégén ettem, ahol a barátnőm ezzel lepett meg minket ebédre. Mi csak pucoltunk és aprítottunk, aztán egyszer csak ez lett belőle. A világ legegyszerűbb étele, bármivel lehet fokozni: tehetünk bele céklát, répát, cukkinit. Kedvenc vendégváró ételem, hamar elkészül és mindig sikere van. Kínálhatunk mellé fokhagymás tejfölt, vagy tzatzikit, de akár friss salátát is.

Hozzávalók:

6 db nagyobb burgonya
4 fej lilahagyma
4 db fél csirkemell
6 nagyobb fej gomba
olívaolaj
fűszerek ízlés szerint

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és felkockázzuk. A hagymát megpucoljuk, negyedeljük. A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, a gombát pucoljuk és negyedeljük.

Az összes hozzávalót egy tepsibe öntjük, meglocsoljuk olívaolajjal majd ízlés szerint fűszerezzük és kézzel összeforgatjuk az egészet.

Alufóliával lefedjük, 200 fokon 20 percig sütjük, majd leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg minden meg nem puhul és kicsit meg nem pirul a teteje.

A tejfölt kikeverjük apróra vágott fokhagymával, ezzel tálaljuk a zöldséges húst.

3 HOZZÁVALÓS RECEPT: TERIYAKI CSIRKE PILLANATOK ALATT >>>

12 ALAPÉTEL, AMIT MINDEN KEZDŐNEK ISMERNIE KELL >>>

Még több tanács, cikk, recept a Fapados főzőiskolában! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.