Vadas marha
Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kuglóf
Körömpörkölt csülökkel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus grízgaluska leves
Babgulyás
Zsemlegombóc
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Libamell

Receptek libamell hozzávalóval

Leírás

A libának nagyon sok elsőrangú húsa van, egy kiemelkedően értékes része a liba mellhúsa is. A libamell olyannyira népszerű alapanyag, hogy a libamáj után ez a legkelendőbb. A libamellet számtalan formában el lehet készíteni, de a legnépszerűbb recept, a bőrével és zsírjával együtt való sütése. Ezen túl lehet rántani, tölteni és konfitálni is. Almával, gombával, káposztával, szilvával, és krumplival is lehet kombinálni. Márton-napra érdemes lehet valamilyen különleges libás ételt készíteni. Válogass receptjeink közül!

Tápérték(100 g)
161 kcal Energia
7.1 g Zsír
0 g Szénhidrát
22.8 g Fehérje
Libamell receptek (21 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.