A libamelleket jól átmossuk, majd a bőrös felüket bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy tepsit kivajazunk, belehelyezzük a húst a bőrös felével lefelé, mellétesszük a félbevágott vöröshagymát, a fokhagymát és a rozmaringágat. A hús alá öntünk 1/2 liter vizet, és a tepsit lefóliázzuk, majd 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Így sütjük csaknem 2 órán keresztül, közben az elpárolgott vizet időközönként pótolhatjuk, ha szükséges.
Amikor a hús omlós, akkor a fóliát levéve meglocsoljuk vörösborral, megfordítjuk, és még 15 percig pirítjuk. A megpirult libamelleket 1 cm vastagságú szeletekre vágjuk.
A párolt káposztához 1 kisebb fej lilakáposztát lereszelünk, majd meghintjük sóval. Köménymaggal ízesítjük ízlés szerint, aztán olajon megpirítjuk.
Tálaláskor a húsokat megöntözzük a boros szósszal, amiben sült. Burgonyapürével és párolt lilakáposztával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.